Home / archiefcentraal / alderliefste met trois in ommen

alderliefste met trois in ommen

De tournee met Trois startte in november en tot en met december waren er in den lande diverse try-outs. Die fase is achter de rug en in Theater Carrousel is het eerste Oost-Nederlandse volwaardige optreden van de ‘drie’ te zien, te weten van Gerard Alderliefste, Robert Kramers en Luc de Bruin.

Na de succesvolle tournee met De Franse Slag brengt het trio nu een Frans-Nederlandse mix van hits en eigen werk. Daarin ontbreekt een ode aan Ramses Shaffy niet. De ‘powerchansons’ van Alderliefste, zoals de drie mannen het zelf noemen, worden door het muziekmagazine Revolver als volgt omschreven: ‘Echte popmuziek waarbij de subtiliteit van de chansonvorm geen moment uit het oor wordt verloren.’ De Volkskrant schreef dat Alderliefste met Wende Snijders het Franse chanson uit de sfeer van rode wijn en visnetten heeft gehaald.

Met Trois gaan Gerard Alderliefste, Robert Kramers en Luc de Bruin verder op de ingeslagen weg. Ze doen de volgende belofte: “We luiden de tweede helft van het theaterseizoen in Ommen gevarieerd, swingend en interactief in.”

Aardige bijzonderheid: bij aankoop van drie kaarten voor dit bijzondere concert ontvangt u gratis een CD van Alderliefste.

Kaarten verkrijgbaar via www.theatercarrousel.nl of VVV Ommen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.