Home / archiefcentraal / aco atleten scoren op nijverdalse bergcross

aco atleten scoren op nijverdalse bergcross

Tijdens de wedstrijd was het afzien voor de atleten wegens hevige sneeuwbuien. Op 5000 meter werd Harold van de Enk tweede in zijn klasse, hij kwam goed mee met de kopgroep en fininshte in 20.18.

Op dezelfde afstand konden de twee crossspecialisten van ACO; Ilse Pullen en Marije Hulzebos zich handhaven in de tweede groep, met veel inzet werd Ilse toch tweede in een 21.50 en Marije derde in 22.36.

Zondag werd de Joop v.d. Enkloop gehouden in Raalte , de eerste wedstrijd van het Sallands-crosscirciut , met 15 ACO-atleten. Op de kortste afstand 1200m, voor de jongste jeugd, werd Eline Dankelman tweede in 6.43. Haar zusje Marije Dankelman pakte goud op haar 2100m, direct na de start nam zij het initiatief en stond haar koppositie niet meer af, de eerste plaats in 8.56.

Martin Breunissen, nieuw lid van ACOVanElderen, moest genoegen nemen met een vierde plaats op de 5500m, zijn tijd 22.34. Ook Evelien Besten finishte als vierde op de 5500m dames-senioren in 29.48.

Bij de dames-masters 5500m nam Giny Dunnewind, het ACO crossbeest , de kop en kon zelfs met de senioren meekomen, zij werd met overmacht eerste met een zeer snelle tijd van 26.46.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.