Home / archiefcentraal / zaterdag slaapkamerdag van sinterklaas

zaterdag slaapkamerdag van sinterklaas

De afgelopen zaterdagen is de slaapkamer van Sinterklaas open geweest maar ook aanstaande zaterdag is de slaapkamer geopend. De Sint zal zelf van 14.00 uurtot 16.00 uur aanwezig zijn om tekeningen en verlanglijstjes in ontvangst tenemen.

Zolang er nog schoencadeautjes aanwezig zijn in de slaapkamer kunnen de kinderen hier hun eigen cadeau uitzoeken en inpakken, waarna zwarte piet het ‘s avonds in de schoen gaat stoppen.

Tijdens de slaapkamer-zaterdagen wordt ook het grote sinterklaasspel gespeeld in Ommen. Hierbij kunnen leuke prijzen gewonnen worden die door de zwarte pieten direkt thuisgebracht worden bij de winnaars. Afgelopenzaterdag hebben hieraan heel veel kinderen meegedaan. Sinterklaasheeft de winnaars getrokken en samen met meneer de Groot van Intertoys de prijzen uitgezocht.

De pieten zijn direkt op pad gegaan om de prijzen naar de winnaars te brengen. De winnaars van deze week zijn: Irene, Steven, Baz en Bouwe Zijlstra uit Ommen en Amy Ludenborg uit Pesse, die bij oma aan het logeren was. Donderdag en vrijdagavond zullen de pieten zich weer vertonen het stadscentrum van Ommen.

Zaterdag 4 december is de slaapkamer weer geopend en wordt voor de laatste keer dit jaar het sinterklaasspel gespeeld

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.