workshop 3 gangen menu bij sociaal cultureel werk in holten

Holten – Op vrijdagavond 26 november organiseert het Sociaal Cultureel Werk in Holten een culinaire workshop 3 gangen-menu. Tijdens deze avond wordt er een compleet driegangen menu samen gesteld. Chef-kok Mike Klein Gebbink stelt een menu samen dat in het seizoen past.

Waarschijnlijk maakt een wildgerecht met mooie paddenstoelen hier onderdeel van uit. De deelnemers worden in groepjes verdeeld en voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht zullen door deze groepen bereid worden. Tijdens de voorbereidingen wordt er brood, boter en zelfgemaakte pesto geserveerd. Zeker met het oog op de feestdagen een hele leuke workshop!

De workshop vindt plaats op 26 november van 18.00 uur tot 22.00 uur in de nieuwe instructiekeuken van het Kulturhus. De kosten voor deze avond bedragen €40,00, inclusief ingrediënten en recepten.

Voor meer informatie en / of opgave kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, www.socuweholten.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.