webshop houdt magazijnverkoop

Drie jaar bestaat de webshop Nolika nu. Een ideaal bedrijfje voor iemand met jonge kinderen, vindt de Ommense. “Ik ben begonnen met de webshop omdat ik iets zocht wat ik thuis kan doen en waarbij ik genoeg tijd overhoud voor mijn kinderen en de administratie van het bedrijf van mijn man”, vertelt Ilonka. “Een webshop is daarvoor de perfecte oplossing.

Op mijn site staat dat ik de gekochte artikelen gegarandeerd binnen 24 uur verzend. Tweemaal per dag bekijk ik de mail en maak aan het eind van de dag de bestellingen verzendklaar. Dat kan ik allemaal thuis doen en heb alleen als ik op inkoop ga oppas nodig.”

Voor Ilonka is Nolika.nl meer dan werk. Het is ook haar hobby. “Het is hartstikke leuk om te doen en ik kan er veel van mezelf in kwijt. Zo heb ik de webshop bijvoorbeeld helemaal zelf gebouwd en mijn assortiment uitgebreid tot een kleine driehonderd verschillende artikelen, allemaal spulletjes die ik zelf echt leuk vindt”, vertelt ze. “Vanaf het begin loopt het prima, maar ik heb er in de loop van de tijd wel veel collega’s bij gekregen.

Dat betekent dat de consument steeds meer gaat shoppen op andere sites en je je prijzen dus ontzettend scherp moet houden. Daarom zoek ik een andere manier om me te onderscheiden en die hoop ik te vinden in een nieuwe collectie.” Ilonka wil overstappen naar wat groter speelgoed en buitenspeelgoed en is op zoek naar spullen die niet iedereen heeft. “Wat ik precies ga inkopen dat weet ik dus nog niet. Bovendien wil ik eerst mijn huidige voorraad kwijt, want ik moet natuurlijk wel plek hebben voor mijn nieuwe spullen.”

Om de voorraad snel weg te werken, houdt ze op 20 november van 10-15 uur en op 30 november van 19-21 uur een grote magazijnverkoop aan huis. “Wie nu op mijn website kijkt kan zien wat ik allemaal verkoop, maar je moet dus niet op de prijzen letten, want die kloppen voor geen meter meer. Alles gaat in de uitverkoop.” www.nolika.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.