Home / archiefcentraal / waardering voor mantelzorgers

waardering voor mantelzorgers

Na ontvangst met een kopje koffie of thee in de foyer, waar verschillende stands aanwezig waren van organisaties die iets kunnen beteken voor mantelzorgers, werd men welkom geheten door de voorzitter van de MAR, Joke Schonewille. Wethouder Ko Scheele vertelde een persoonlijk verhaal over zijn ervaring als mantelzorger. Hij ondersteunt de mantelzorgdag ook van harte en bedankt de leden van de MAR voor hun inzet. Hij sloot af met de toezegging dat men op hem kunnen rekenen.

Enkele leden van de MAR presenteerden met gepaste trots het logo van de MAR. Dit logo geeft weer de openheid van de MAR, zij wil ontvangen maar ook informeren, het grijze vlak is de verbinding tussen mantelzorgers, en MAR met gemeente. Een medewerker van Carinova, Femmy Stolte, had het genoegen om 40 mantelzorgers uit te nodigen, door middel van een gehonoreerde aanvraag bij een steunfonds, voor een kerstdiner op 15 december bij Tante Pos.

Na het officiële gedeelte wist de Cabaretgroep “Boeren Blond” een ieder aan het lachen te krijgen met een geweldige dosis humor. Na afloop werd er dankbaar gebruikt gemaakt van de uitnodiging om een hapje en een drankje te gebruiken in de foyer en om nog gezellig met elkaar even na te praten. De gehele avond werd muzikaal omlijst door het Trio Oale Jaz.

De organisator van deze avond, de MAR, kijkt heel tevreden terug op deze geweldige avond. Hoewel het soms lastig is om mantelzorgers te bereiken, waren zij in grote getale aanwezig en hebben enorm genoten, men was, zoals de bedoeling ook

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.