volco wint ook in bedum

Onder andere dat heeft de tweede set gekost. In de derde set is de ploeg van Jolanda Logtenberg wel bij de les en ontneemt bij Dio alle hoop op een goed resultaat. In de vierde set komt de Volco snel op voorsprong om deze niet meer uit handen te geven. Door deze overwinning neemt Volco de koppositie over in de regiodivisie. Niet voor lang, want maandag 13 november wordt de wedstrijd SSS-Tjoba vooruit gespeeld en van Tjoba mag verwacht worden dat ze ook doordeweeks geen moeite heeft met SSS.

Dat de punten boven in de Regiodivisie duur zijn blijkt ook dit weekend weer. Na de 3-1 overwinning neemt Volco de koppositie over maar moet deze waarschijnlijk maandagavond weer inleveren als SSS in eigen huis Tjoba op bezoek krijgt. Tjoba staat op dit moment op de vierde stek. Ook Flash Veendam kan betere cijfers overleggen, maar dan moet het de inhaalwedstrijd tegen de Meeuwen wel winnen.

Voor Volco breken mooie maar ook belangrijke tijden aan met tot aan het kerstreces alleen maar tegen concurrenten speelt. Om te beginnen aanstaande zaterdag. Dan staat de kraker tegen Olhaco Hoogeveen op het programma. Aanvang 18.00 uur in de Carrousel. Publiek meer dan welkom. Toegang gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.