vitalogica biologische winkel in lemelerveld

Vitalogica is een biologische winkel in Lemelerveld. Wij verkopen biologische producten,

voedingssupplementen en de Aquarius Vitaliser®.

Vitalogica is een dochteronderneming van Aquarius Technology. Het is 3 jaar geleden ontstaan, toen Jan ten Kleij ruimte nodig had om zijn Aquarius Vitaliser® te fabriceren. Bij deze ruimte zat een winkel, zo is toen besloten met zijn vrouw en dochters het plaatje compleet te maken met de start van verkoop biologische voeding. Het aanbod bestaat o.a. uit verse gevitaliseerde groente van Eef en Jennie Stel uit Ankum, Gevitaliseerd bier van Hettinga uit Zwolle, gevitaliseerde eieren van Eddy Tuink uit Broekland en Erwin Visscher uit Dalfsen en de wijnen van de Reestlandhoeve uit Balkbrug kunnen hier natuurlijk niet aan ontbreken.

In de winkel kunt u ook terecht voor advies over uw gezondheid. Wij staan u graag te woord en proberen met u de juiste natuurlijke voedingssupplementen uit te zoeken om uw gezondheid weer op peil te krijgen. De dochters van Jan en Gezien ten Kleij zien het als een missie om mensen weer bewust te maken van wat men eet en hoe mensen weer terug kunnen naar de basis qua voeding.

De eigenaar van de winkel ziet veel mensen met tekorten in hun voeding, hierdoor ontstaan allerlei klachten waaronder darmproblemen, eczeem, schimmels, allergieën enz. In de winkel is er een mogelijkheid om even rustig in de zithoek allerlei informatie te lezen en om bijv. informatie te krijgen over vitaal water. Natuurlijk kunt u het verschil ervaren tussen gevitaliseerd en ongevitaliseerd water. Wij hebben afgelopen jaar ook een nieuwe cosmeticalijn gekregen namelijk de BioEMsan lijn. Ook helemaal op puur natuurlijke basis.

Waaronder ook een product dat goed werkt tegen eczeem en psoriasis.

De winkel Vitalogica is geopend op donderdag en vrijdag van 9:00 – 12:30 uur en van 13:30 tot 17:00 uur. En op zaterdag van 9:30 tot 16:00 uur. U vind ons aan de kerkstraat 6A in Lemelerveld midden in het centrum van Lemelerveld met gratis parkeergelegenheid tegenover de winkel. Tel: 0572-372930

Bekijk onze webshop op www.vitalogica.nl of kom gerust een keertje kijken en laat u adviseren.

Graag tot ziens!

Meer foto's