Home / archiefcentraal / van de dood naar het licht

van de dood naar het licht

Naast haar werk in de ouderenzorg volgt zij reeds vanaf 1962 schilderscursussen. Vanaf 2007 exposeert zij haar werk. Ria tracht het prachtige, niet verblindende licht te vangen dat ze zag tijdens haar bijna-doodervaring. Ze is daarna gaan schilderen, maar pas toen ze in contact kwam met de Stichting Merkawah, durfde ze met haar werk naar buiten te komen. Eén van haar schilderijen werd zelfs voorplaat van het boek “Eindeloos Bewustzijn” van de bekende cardioloog Pim van Lommel. Volgens Ria is intuïtief schilderen een innerlijke reis.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.