usv zondag thuis tegen sdol

Nieuwleusen – Vanwege overvloedige regenval in het Gelderse Gorssel werd de competitiewedstrijd Gorssel-USV zondag afgelast. Omdat ook de wedstrijd Hattem-FC Zutphen geen doorgang kon vinden oefende USV op het splinternieuwe kunstgras in Hattem tegen de ploeg van oud USV-coach Hans Tuin. Dat deed het zeker niet onverdienstelijk want het vriendschappelijke potje voetbal tegen de zondag 4e klasser werd knap met 3-4 gewonnen.

Bij rust was de stand 2-2 door doelpunten van Rick Timmerman en Aaron voor ’t Hekke. Na de pauze kwam Hattem via een penalty op voorsprong maar Sander Schaeffer tekende voor de gelijkmaker. In de slotfase haalde USV alsnog de volle buit binnen door een treffer van Aaron voor ’t Hekke.

Zondag moet USV op sportpark Hulsterlanden aantreden tegen SDOL. Het team van trainer Joop Kieftenbelt promoveerde het afgelopen seizoen naar de 5e klasse maar heeft het daarin niet makkelijk. Tot op heden werden er door de Luttenbergers slechts twee puntjes binnengehaald. Om aan te kunnen blijven haken bij de subtop is het voor USV zaak om de drie punten in Nieuwleusen te houden. Met het in Hattem vertoonde spel moet dat zeker mogelijk zijn.

De wedstrijd in Nieuwleusen begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Harmens uit Wijhe.

Meer informatie op www.unionsv.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.