Home / archiefcentraal / topverkopers grote clubactie 2010 gehuldigd

topverkopers grote clubactie 2010 gehuldigd

Afgelopen zondagmiddag vond in de kantine van SV Dalfsen de prijsuitreiking plaats van de Grote Clubactie 2010. Ondanks dat de wedstrijd van het eerste elftal niet doorging was de kantine goed gevuld. Alle (top) verkopers van de Grote Clubactie van SV Dalfsen hadden zich verzameld en wachtten in spanning af wat ging komen.

Om klokslag 16.30 uur gingen de schuifwanden van het podium open en konden de prijzen bewonderd worden. Na een korte openingsspeech van organisator Martijn Dijkman werd de topverkoper van 2010 naar voren geroepen. Jelmer van Leussen was wederom de beste verkoper met een totaal van maar liefst 115 loten.

Marnix Valk volgde op ruime afstand maar met 63 verkochte loten was hij een goede tweede. Het trio topverkopers werd gecompeteerd door Sam van Hulzen met 61 loten. In totaal werden 37 verkopers gehuldigd met een kado naar keuze, drinken en patat. De zeven beste verkopers mogen tevens op kosten van de vereniging een topwedstrijd bezoeken. Al met al was het een geslaagde middag met een terechte winnaar.

Lees ook

Coronavirus zit OZC dwars

OMMEN – OZC zette de seizoenouverture tegen Fit Boys om in een degelijke driepunter. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.