topverkopers grote clubactie 2010 gehuldigd

Afgelopen zondagmiddag vond in de kantine van SV Dalfsen de prijsuitreiking plaats van de Grote Clubactie 2010. Ondanks dat de wedstrijd van het eerste elftal niet doorging was de kantine goed gevuld. Alle (top) verkopers van de Grote Clubactie van SV Dalfsen hadden zich verzameld en wachtten in spanning af wat ging komen.

Om klokslag 16.30 uur gingen de schuifwanden van het podium open en konden de prijzen bewonderd worden. Na een korte openingsspeech van organisator Martijn Dijkman werd de topverkoper van 2010 naar voren geroepen. Jelmer van Leussen was wederom de beste verkoper met een totaal van maar liefst 115 loten.

Marnix Valk volgde op ruime afstand maar met 63 verkochte loten was hij een goede tweede. Het trio topverkopers werd gecompeteerd door Sam van Hulzen met 61 loten. In totaal werden 37 verkopers gehuldigd met een kado naar keuze, drinken en patat. De zeven beste verkopers mogen tevens op kosten van de vereniging een topwedstrijd bezoeken. Al met al was het een geslaagde middag met een terechte winnaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.