Home / archiefcentraal / stankoverlast aan de korenbloemstraat in ommen

stankoverlast aan de korenbloemstraat in ommen

In de nacht van vrijdag op zaterdag kwam er bij de Ommer brandweer een melding van stankoverlast binnen. Het zou gaan om een vreemde lucht die sterk te ruiken was in de kruipruimte van een woning aan de Korenbloemstraat in Ommen.

Ook was netbeheerder Enexis ter plaatse, om uit te zoeken wat voor lucht het precies was.Toen de brandweer terplaatse kwam, is uit een eerste verkenning gebleken dat het waarschijnlijk om een brandbare vloeistof ging. Na contact met de AGS, Adviseur Gevaarlijke Stoffen, zijn een aantal rioleringsputten in de straat gecontroleerd. Met een explosie meter werd in die putten gezocht naar eventuele brandbare stoffen en dampen. Toen de meter niet uitsloeg, is besloten om de watertank leeg te spuiten in een van de putten, om zo de geur te verdrijven. Na een dik uur konden de uitgerukte manschappen hun bed weer in.

Foto’s en tekst: Rik Verbeek,

© www.rvfotografie.tk

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.