snackerij in race om eerste plaats

AnyTyme Snackerij Ommen is geëindigd in de top drie van de AnyTyme van het jaar verkiezing 2010/2011.

Na een spannende selectie, is de Snackerij geëindigd bij de beste drie AnyTyme cafetaria’s van Nederland, ondernemers Jolanda en William Roke en hun personeel reageren dan ook zeer enthousiast.

Jolanda en William Roke; “we proberen de lat altijd hoog te leggen voor onszelf. We werken met een zeer gedreven en enthousiast team. En kwaliteit en gastvriendelijkheid zijn de kernwoorden in onze zaak.

Het is voor ons dan ook geweldig om weer hoog te eindigen in deze wedstrijd. We zijn al eens 2e anyTyme van Nederland geworden in 2008/2009, maar hopen dit jaar op een eerste prijs, vooral omdat we er samen met ons personeel altijd heel actief mee bezig zijn om beter te worden op alle fronten.”

Op 22 november wordt er door een jury beslist welke AnyTyme cafetaria de beste van ons land gaat worden, naast kwaliteit en goed ondernemerschap word de wedstrijd dit jaar ook beslist op een ander punt. Wie heeft de meest creatieve, ludieke en commerciële actie. Erg leuk en spannend voor het wedstrijdelement.

De actie die dit jaar door de Snackerij werd gehouden voor Haïti is zeer enthousiast ontvangen door de Jury. Tijdens de actie werden er producten verkocht waarvan de opbrengst naar Haïti ging, Farah en Djena, twee zeer actieve en betrokken dames hebben tijdens deze actie de handen flink uit de mouwen gestoken en al met al is het mede door de dames een gezellige dag geworden.(zie foto)

William en Jolanda Roke; “het is erg fijn om zo iets te kunnen doen voor de medemens, ons personeel was erg gedreven en ook de gasten hebben er veel plezier aan gehad. Het is een echte drijfveer geweest voor ons personeel om zoiets te kunnen doen en een herhaling voor een soortgelijke actie gaat in de toekomst zeker volgen(een goed doel aanmelden mag via: snackerij@snackerij.nl o.v.v. goed doel 2011! Aanmelden mag tot en met 01 januari 2011)

De tweeëntwintigste vertrekken de ondernemers met hun personeel naar Berg en Dal waar de AnyTyme dag word gehouden, tijdens deze dag vind de uitreiking van de prijs plaats.

William en Jolanda Roke; “we verheugen ons op deze dag, het is echt heel fijn om te weten dat je tot de top drie van het land behoort! En welke prijs we ook binnenslepen, we zijn behoorlijk trots op onze zaak en ons team. Nadat de uitslag binnen is gaan er zeker leuke acties voor onze gasten volgen. We houden jullie op de hoogte! “

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.