sinterklaas houdt van dieren

In de loop van het jaar heeft het team van Dierenkliniek Ommen overleg gehad met Sinterklaas in Spanje. Samen proberen ze wat gezelligheid terug te brengen in het zware economische klimaat waar onze veehouders van het Vechtdal mee te maken hebben.

Het team van Dierenkliniek Ommen houdt, samen met de veehouders, van hard werken. Ze doen dit wel graag onder het motto “gezelligheid, kent geen tijd”. Daarom is Sinterklaas als ludieke actie, lukraak bij de veehouders van dierenkliniek Ommen langs geweest om alvast wat koffiekopjes te brengen.

“ Want een lekker bakkie koffie is iets wat de tijd niet deert, maar wat uw dierenarts altijd wel heeft gewaardeerd”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.