sint veilg geland in ommen

Groot was de verbazing dat er een zwarte Sinterklaas op het dek stond. Hoe kon dat zo gebeuren? Hoofdpiet had wel een e-mail gekregen van de burgemeester en de kinderen dat alles in orde was, maar inmiddels had de hoofdpiet een aanbod gekregen van enkele ommer winkeliers om de Sint met de helikopter op te halen. Deze winkeliers waren zo bezorgd dat ze er niet op durfden vertrouwen dat het wel goed zou komen met het waterpeil in de Vecht. En dat wilden de hoofdpiet en de Sint natuurlijk wel meemaken.

Gelukkig hadden de kinderen aan de kade snel door wat er aan de hand was en kon de echte Sint tijdig gebeld worden. Toen bleek dat de echte Sint in de helikopter zat en de zwarte pieten ondeugend waren geweest en een zwarte piet hadden verkleed waren alle ogen op de lucht gericht. En daar kwam hij in een mooie gele helikopter.

Sint en camerapiet kwamen uit de helikopter en namen alle tijd om alle kinderen een handje te geven. Daarna werd de goedheiligman per koets naar de markt gebracht waar een luxe zetel vor hem gereed stond. Otto, Izzi en Elle kregen nog springles van de pieten en werd er gezongen met het pietenorkest, daar moet nog wel flink geoefend worden. Want gelijk ging het nog niet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.