Home / archiefcentraal / sing in grote kerk dalfsen

sing in grote kerk dalfsen

De band die de liederen begeleidt bestaat uit: Mirjam Jansen (piano), Christine van den Brink en Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Ferdi Lutke (basgitaar) en Floris Meerveld (percussie).

Zangers ondersteunen de samenzang en kinderen mogen op het podium meezingen bij de kinderliedjes. Er is gelegenheid een verzoeknummer in te dienen uit de Evangelische Liedbundel. De overige liederen worden geprojecteerd. Na afloop is er koffie thee en limonade in de kerk.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.