Home / archiefcentraal / silverparty in bibliotheek in ommen

silverparty in bibliotheek in ommen

Op vrijdag 3 december komt Dambar Biswhokarma, een Nepaleze zilversmid, zijn sieraden laten zien in de bibliotheek in Ommen.

Hij behoort tot de laagste kaste in Nepal. Hij had het geluk een Nederlander te ontmoeten die zijn schoolgeld en daarna een opleiding als zilversmid betaalde.

Na een moeilijke start heeft hij met steun van Madat Nepal, een inkooporganisatie voor wereldwinkels, een bedrijf opgebouwd waar nu ongeveer 20 mensen met veel passie unieke, handgemaakte zilveren sieraden maken. Met dit fantastische vakmanschap krijgen de mannen een kans een goed bestaan op te bouwen!

Dambar maakt momenteel een korte reis door Nederland om nieuwe contacten te leggen en zijn bedrijf te promoten! En hij komt op uitnodiging van de Wereldwinkel ook naar Ommen.

We nodigen de Ommer bevolking van harte uit om op vrijdag 3 december tijdens de openingsuren van de bibliotheek (13.30 – 20.00 uur) een bezoek aan zijn stand te komen brengen. De gelegenheid om voor de feestelijke decembermaand een eerlijk cadeau te kopen!!!

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.