Home / archiefcentraal / sabine uitslag komt naar dalfsen

sabine uitslag komt naar dalfsen

Uitslag wordt het eerst welkom geheten bij Landstede Welzijn Ouderen. Daar zal zij zich laten informeren over het nieuwe Consultatiecentrum 60+. Later op de dag bezoekt zij Thuiszorgorganisatie Carinova in Dalfsen, om in gesprek te gaan over de laatste ontwikkelingen en knelpunten in de zorg. Zij zal ook in gesprek gaan met teamleden van de verpleging en verzorging om te horen waar zij tegenaan lopen.

’s Avonds staat een bijeenkomst op het programma voor geïnteresseerden en is er ruimte in de agenda om met haar in gesprek te gaan. De deuren van kc ‘de Overkant’ aan het Kerkplein in Dalfsen staan om 19:30 voor iedereen open.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.