Home / archiefcentraal / puppillen hockeyclub dalfsen vieren halloween

puppillen hockeyclub dalfsen vieren halloween

MHC Dalfsen was vanaf zaterdagmiddag geheel in het teken van Halloween. De bezemstelen vlogen weer als vanouds door de lucht rondom het clubhuis. De jubilerende hockeyclub had het thema aangegrepen om zo’n 60 kinderen uitgedost als heks, monster, dracula of spook een leuke middag te laten beleven. De gehele kantine was veranderd in een spookachtig geheel, compleet met spinnenwebben en griezelige muziek.

Bij binnenkomst werd er een heerlijk glas heksenbrouwsel met daarin een snoepworm aangeboden. Vervolgens werden vele pompoenen en spookjes geknutseld en gekleurd. Na de spookmaaltijd begon het te schemeren wat daarmee ook het startsein werd gegeven voor de griezeltocht. Tijdens de griezeltocht werden de kinderen verrast door spelletjes en vampiers die her en der met veel lawaai uit de bosjes sprongen, of er viel een spook uit de bomen. Menige gilletjes werd gehoord.

Bij terugkomst was er een opdracht dat enkele kinderen als mummie moesten worden versiert met toiletpapier. Dat bleek best nog een moeilijke klus te zijn.Buiten rondom de vuurkorf konden er marshmallows aan een stokje worden geroosterd.

Al met al was het een zeer geslaagde middag/avond. Mede dankzij het werk en inspanning van enthousiaste ouders. HMC Dalfsen heeft met het organiseren van deze middag laten zien dat teambuilding niet alleen op de velden hoeft plaats te vinden.Meer weten? Bezoek de website: www.mhcdalfsen.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.