Home / archiefcentraal / poesje pennie zoekt lief baasje

poesje pennie zoekt lief baasje

Een aantal weken geleden werd een poesje genaamd Pennie, bij de dierenkliniek Ommen binnengebracht. Zij werd door iemand gebracht die haar gevonden had in haar schuur. Pennie had een gecompliceerde botbreuk van haar bovenbeen.

Deze breuk is door de kliniek prodeo behandeld, en tevens is ze gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt. Nu zoekt men een tehuis voor dit lieve grijze poesje. Ze is ongeveer een jaar jong en foto’s en het verhaal staan op de site: www.dierenkliniekommen.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.