Home / archiefcentraal / open sambo en karate kampioenschappen

open sambo en karate kampioenschappen

Veel sporters uit binnen en buitenland hadden de weg hier naar toe gevonden. Sportcentrum Emsland was vertegenwoordigd met drie karateka’s Willem Schaapman, Ron Kleinlugtenbeld en Lise Kleinlugtenbeld. Helaas behaalde ze geen podiumplaats.

De elf Samboka’s hadden iets meer succes. Eerste plaats was er voor Antonie Zandman. tweede plaats voor Martijn Schuurman, Robin Verbeek en Nina Zandman. Een derde plaats voor Niels van de Vegt, Dennis van Beesten, Jarik Hallink en Noelle Zandman. Net geen podium maar een prachtige vierde plaats ging naar Arjan Vijn, Aad Zandman en Ilse Vijn.

Een film-verslag van deze kampioenschappen kan men vinden op www.ommenleeft.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.