nieuwjaarsfeest de schakel nieuwleusen

De Stichting Nieuwleusener Evenement is alweer enige tijd druk bezig met de voorbereidingen. Nu alweer voor de 7e keer wordt dit feest in de sporthal gevierd voor de jeugd van Nieuwleusen.

Was in voorgaande jaren het feest toegankelijk voor jeugd vanaf 15 jaar, dit jaar heeft de organisatie ervoor gekozen om geen minimum leeftijdsgrens te stellen. Het feest is dit jaar voor het eerst toegankelijk voor alle leeftijden.Ook is tevens de entreeprijs verlaagd naar € 10,00 per persoon. Dit alles om het feest laagdrempelig te houden en betaalbaar ook voor de jongere jeugd.

De organisatie kreeg afgelopen jaren steeds vaker het verzoek om de toegangsleeftijd te verlagen en willen daar dit jaar dan ook bij wijze van proef aan tegemoet komen. Vanaf 01.00 uur tot 06.30 uur is de sporthal geopend en kan men op vertoon van een toegangskaart deelnemen aan het Nieuwjaarsfeest. De sporthal zal weer sfeervol worden ingericht, met natuurlijk een podium voor de muziek. De muziek wordt dit jaar verzorgd door de Turver en de Luxor FM, voldoende bekend in en rond Nieuwleusen. Daarnaast is er live muziek door de rockband JHonny en the Rockers.

De kaartverkoop start begin december bij Cafe De Brouwerij. Toegangskaarten kosten in de voorverkoop € 10,00 aan de deur van de sporthal is de prijs € 15,00 De organisatie rekent weer op een goede opkomst en een mooi gezellig Nieuwjaarsfeest.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.