Home / archiefcentraal / mixed grill een dansbaar menu

mixed grill een dansbaar menu

Wat kan je verwachten?

Mixed Grill is laagdrempelig, gezellig en vooral zéér muzikaal. Voor ieder wat wils durven we gerust te zeggen! We hebben een TOP DJ die van ‘links’ naar ‘rechts’ en van ‘oud’ naar ‘nieuw’ draait…. Denk daarbij aan Bee Gees, Swedish house mafia, Pink, Lady Gaga, Abba, Kings of Leon, James Brown, Tiësto, Boney M., The Tramps, Mohombi en meer!

Naast het feit dat je de hele avond lekker kan swingen op de muziek van de DJ in de zaal, kan je terecht in de speciale Silent Disco Area! Ooit van gehoord? Een uniek concept op het gebied van muziek! Een koptelefoon op je hoofd en luisteren, dansen en swingen op de muziek die door weer een andere DJ gedraaid wordt. Je danst met 49 anderen door elkaar op verschillende soorten muziek…. JA, door elkaar en op verschillende soorten muziek! Echt waanzinnig om te doen, maar ook om alleen al naar te kijken! Lekker even in je eigen wereldje, terwijl het feest rondom je ‘gewoon’ doorgaat!

Voorafgaand aan Mixed Grill in De Lantaarn, op vertoon van je ticket, een heerlijke Mixed Grill eten bij In de Tonne. Voor deze eerste editie eet je dus goed én goedkoop, want je betaalt i.p.v. € 17.50 p.p., nu slechts € 12.50 p.p. Je kan zelfs de consumptiemunten die je van een voorgaand bezoek aan De Lantaarn hebt overgehouden, inleveren tegen de drankjes die je bij je Mixed Grill besteld!!!

Reserveren voor dit bijzondere menu is verstandig! Tickets voor Mixed Grill in De Lantaarn zijn vanaf nu in de voorverkoop via www.lantaarn.nl en via de lokale voorverkoopadressen. ( vvk € 7.50 excl. administratiekosten – avondkassa € 10.00 )

Zaterdag 27 november

Ticket voorverkoop: € 7.50

Ticket aan de kassa: € 10.00

Open: 22.30 uur

Aanvang: 22.30 uur

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.