Home / archiefcentraal / marienberg nu wel scherp tegen hardenberg85

marienberg nu wel scherp tegen hardenberg85

Twee weken terug moest scheidsrechter Poll noodgedwongen de strijd en ook de wedstrijd staken, een blessure noopte hem tot opgave.

De uitstekende scheidsrechter Kai Biemans floot in de 46e minuut voor het vervolg van de wedstrijd Mariënberg – Hardenberg’85. Het hoofdveld was goed bespeelbaar ondanks dat de vorst er over heen was geweest.

Trainer Hennie Haverkort had zijn manschappen goed geïnstrueerd. Van het eerste fluitsignaal voerde de thuisploeg de boventoon. Het resulteerde nog niet meteen in uitgespeelde kansen. De eerste beste mogelijkheid was ook gelijk raak. Aanvoerder Martijn v/d Hoeven werd net buiten de zestien gevloerd. Marcel Bolks schoot hard maar wel houdbaar op het doel van de Hardenbergers echter een stuit zorgde ervoor dat keeper Evert-Jan Goorman de bal niet kon keren, 1-0.

Het lukte Hardenberg’85 niet om onrust te stichten in de zestien van de roodzwarten. Mariënberg had het al eerder af kunnen maken maar pas in de slotfase liep het uit naar de verdiende 4-0 zege. Eerst reageerde Martijn v/d Hoeven attent op een steekpass van Rolf Hofsink en tikte de tweede binnen deze middag. De derde was een productie van de Palle. Laatste man Arjan Peters kopte op het doel van Goorman die met een ultieme redding net het doelpunt wist te voorkomen, de bal ging via de lat terug in het veld waar Theo de Lange broertje René in staat stelde om de 3-0 aan te tekenen.

Het slotaccoord was voor Rolf Hofsink, de 90 minuten waren in twee weken al gespeeld maar Mariënberg ‘had er zin an’. Ruud Buitenhuis gaf voor, Hofsink gleed de uiteindelijke 4-0 in de statistieken. Een lekkere zege. Volgende week speelt Mariënberg uit in Zwolle tegen CSV’28 op kunstgras. De eerste helft wedstrijden zit erop, 24 punten uit 11 wedstrijden.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.