marienberg hardenberg85 gestaakt

Het aanwezige publiek kon zich verwarmen in de kantine, de muziek ging een schuifje hoger, gehaktballen gingen als warme broodjes over de toonbank en men ging over tot de orde van de dag.

De eerste helft was van de thuisploeg een gezapige, alleen in de slotfase van de eerste helft veerde het publiek op. Rolf Hofsink had de mogelijkheid om de roodzwarten op 1-0 te zetten. Echter voorkwam doelman Max v/d Veen met een knappe redding de voorsprong. Oud-Mariënberg speler Mo Haijj had zijn voormalige club pijn kunnen doen. Hij stond twee keer oog in oog met doelman Chris Regeling, maar twee keer schoot hij de bal over in plaats van in het doel. Verder gebeurde er niet veel vermeldenswaardig. Volgende week volle bak, want dan staat de topper tegen Nieuwleusen op het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.