luuk vogelzang gediplomeerd molenaar

De opleiding heeft Vogelzang gevolgd op de Vilsterse Molen, waar Gerard Meierink, eveneens uit Ommen, zijn leermeester was.

De “Stichting Ommer Molens”, die zoals bekend een drietal molens in Ommen onder haar beheer heeft, was er erg in haar nopjes toen Vogelzang liet weten dat graag als vrijwillig molenaar op één van die molens aktief te willen zijn. Hij had daarbij een voorkeur voor de recent weer maalvaardige “Besthmener Molen”.

Hij brengt het aantal vrijwillig molenaars bij de “Stichting Ommer Molens” hiermee op vijf. Dick Seigers en Simon van Kampen ( “Besthmener Molen”), Jan v.d.Veek (molen “Konijnenbelt”) en Gerrit van Harten ( molen “Den Oord) gingen hem voor.

Op dit moment is nog een vrouwelijke vrijwillig molenaar die de opleiding volgt. Meerdere belangstellenden voor het volgen van een opleiding voor deze prachtige vrijetijdsbesteding zijn van harte uitgenodigd. De molens in Ommen kunnen niet vaak genoeg draaien en/of malen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.