Home / archiefcentraal / loopgroep beerzerveld ontvangt loophesjes

loopgroep beerzerveld ontvangt loophesjes

Iedere dinsdagavond is de parkeerplaats van Content het startpunt van de loopgroep Beerzerveld.

De loopgroep werd destijds in het leven geroepen door Henk Meppelink en René Marissen van M&M Run-Events, de organisatoren van de brug tot brug loop wat ieder jaar in het eerste weekend van februari plaatsvind tijdens het winterfeest van de handelsvereniging Beerzerveld/Mariënberg.

Nu het al vroeg donker wordt zijn lichtgevende hesjes geen overbodige luxe. De loopgroep snelde langs sponsors en vond er maar liefst drie. Erik Hans timmerwerken, Hapjes & Zo Dianne Hutten en Bouwbedrijf van der Veen, alledrie uit Beerzerveld tasten in de buidel.

Afgelopen dinsdagavond 9 november, vlak voor wederom een uurtje rennen langs het kanaal, werden de hesjes aangeboden en de sponsors bedankt. De heren mochten deze avond de honneurs waarnemen en de sponsors Allina Hans, Carlien van der Veen en Dianne Hutten werden met de nodige dankwoorden en een mooie bos bloemen bedankt voor de sponsoring. Vervolgens ging het hele gezelschap op de foto bij auto Olsman.

Na alle plichtplegingen spoorde trainer René Marissen de loopgroep aan, tijd voor de warming-up.

Heb je ook zin om met een leuk en gezellig gezelschap meters te gaan maken, kom dan eens langs dinsdagavond om half negen bij de parkeerplaats van Content of meld je aan bij M&M Run-Events. (www.mmrun-events.nl )

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.