Home / archiefcentraal / lezing met lichtbeelden over kerkuil

lezing met lichtbeelden over kerkuil

Levenswijze, maatregelen om de biotoop voor de kerkuil te verbeteren, voortplanting en nestgedrag van deze merkwaardige, enigszins raadselachtige en fotogenieke uil zullen door Johan uitgebreid voor belangstellenden uit het nachtelijk duister te voorschijn worden getrokken. Altijd al eens meer willen weten over deze “katte-uil”, die vroeger in de volksmond zo genoemd werd om zijn katachtige kop en nachtelijk geschreeuw en geblaas? Leden van de Vereniging voor Natuur en Milieu De Vechtstreek en andere belangstellenden hebben vrij toegang. Koffie of thee à € 1,– . Deze zeer interessante kerkuilenavond duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.