Home / archiefcentraal / levende kerststalwandeltocht vilsteren

levende kerststalwandeltocht vilsteren

Zo’n negentig enthousiaste vrijwilligers werken mee aan dit spektakel. De tocht duurt ongeveer een uur. Elke tien minuten vertrekt er een groep onder leiding van een verteller en een hekkensluiter. Men kan starten tussen 17.00 uur en 21.00 uur vanuit het Parochiehuis.

Kaarten zijn alleen te verkrijgen in de voorverkoop. Deze is op 11 december van 13.30 tot 14.30 uur in het parochiehuis te Vilsteren (achter de kerk). ” Het heeft geen zin om 26 december op de bonnefooi te komen, want de kans is groot dat de kaartjes zijn uitverkocht.” Aldus de organisatie van de kerstwandeltocht.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.