Home / archiefcentraal / junioren stokvisdennen slaan toe

junioren stokvisdennen slaan toe

Daarna stelde ze ook nog haar eigen clubrecord op de 1500 meter voor de C-junioren scherper, weer met een ruime seconde, tot 2:16,19. Plaatsgenote Tessa Lucas, ook C-junior, reed eveneens een fraai persoonlijk record op de 500 meter en dook bijna onder de 46 seconden met 46,04. Bij de derde wedstrijd voor de Weijers Eikhout marathoncompetitie eindigde junior A Sharon Hendriks uit Lemele weer als eerste en leidt het klassement nu ruim. Haar zus Chantal Hendriks, junior B, werd knap derde.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.