Home / archiefcentraal / jubileumavond rond de regge zeer geslaagd

jubileumavond rond de regge zeer geslaagd

Lemele – Buurtvereniging Rond de Regge kan terugkijken op een zeer geslaagd jubileumfeest op vrijdag 26 november jongstleden in Zaal Dijk te Lemele.

De buurtvereniging viert dit jaar haar 30 jarig jubileum en organiseerde daarom voor haar leden en donateurs een feestavond. Na een terugblik in dichtvorm door de stadsdichter Annie Slots en de vrolijke zang van “De Bargzangers” werd er door vier “jeugdige” leden uit de buurt genaamd Archie, Besthmie, Eerdie en Giethmie vanuit de box teruggekeken op 30 jaar Rond de Regge. Door middel van humor en soms een kritische noot, werd de jaarkalender en daarmee alle activiteiten die door de buurtvereniging worden georganiseerd, onder de loep genomen. Na afloop werd er met muziek uit de jaren ’80 nog nagefeest. Al met al een zeer geslaagde avond van een zeer actieve buurtvereniging.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.