Home / archiefcentraal / intocht sinterklaas nieuwleusen

intocht sinterklaas nieuwleusen

De Sint arriveerde met paard en wagen onder begeleiding van Muziekvereniging Cresendo-Excelsior, compleet met majorette en werd op het bordes in dichtvorm toegesproken door Wethouder Goldsteen. ‘U verrast mij met uw dichtkunst”, sprak Sint. “Ik hoop dat een beroep op u mag doen wanneer mijn Dichtpiet ziek is.” Ondertussen waren Pieten druk in de weer om ieder kinderhandje te vullen met pepernoten. Vervolgens reisden de Sint en zijn Pieten met paard en wagen op weg naar Nieuwleusen-Noord, onderweg toegejuicht door zijn jeugdig publiek. Aan het einde van zijn tocht bezocht hij de vlooienmarkt die ter ere van hem werd gehouden in het voormalig pand van Ter Stal.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.