interim trainersduo leidt de bevers naar winst

Na de 4-0 nederlaag van de week ervoor en alle commotie van de week, waren de Bevers gebrand om te winnen. Dok Dwingeloo was de tegenstander. Het Drenthse team stond één plaats boven het Lemelerveldse team op de ranglijst.

De eerste set werd met 25-17 redelijk makkelijk door de Bevers binnen gehaald. De tweede en de derde set werd gewonnen door het team uit Drenthe. Echter lieten de Bevers zich niet op de kop zitten, en sloegen in de vierde en vijfde set hard terug.

Aanstaande zaterdag spelen de Lemelerveldse Volleybaldames tegen het derde team van Donitas in Groningen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.