Home / archiefcentraal / hoonhorst buigt voor sv raalte

hoonhorst buigt voor sv raalte

Sv Raalte tegen V.V.Hoonhorst, een duel dat bij voorbaat als interressant stond aangeschreven, temeer beide teams de mogelijkheid hadden om plek 2 over te nemen en de aansluiting te vinden bij de koploper. SV Raalte trok aan het langste eind.

Sv Raalte begon fel aan het duel en zat er vanaf het begin kort op. Door gelijk goed druk te zetten op de tegenstander werd er voornamelijk gevoetbald op de helft van de tegenstander. Na een goede aanval in de 22e minuut was het spits Nick van Tolij die na een goede steekbal van Richard Huis in ‘t Veld koeltjes bleef en de bal knap langs de keeper van Hoonhorst schoof.

Sv Raalte domineerde het eerste half uur maar in het laatste kwartier voor rust deelde Hoonhorst toch enkele speldenprikjes uit. Sv Raalte was nog een aantal keren gevaarlijk maar ging rusten met een 1-0 voorsprong.

Na de thee was het wederom Sv Raalte dat gelijk weer druk zette maar erg onzorgvuldig was in de laatste pas. V.V. Hoonhorst kwam beter in de wedstrijd maar tot echt grote mogelijkheden leidde dit niet. In de 60e minuut was het wederom Van Tolij die na een goede individuele actie vanaf de 16 goed raak schoot.

Hierna was de ban gebroken en speelde Sv Raalte de wedstrijd sterk uit temeer omdat Huis in ‘t Veld na een prima pas van Kassies de 3-0 op het bord zette.

Bovenstaand verslag kregen we van de kant van Sv Raalte. Natuurlijk hopen we dat Hoonhorst zelf ook verslagen gaat toesturen. Mag ook gerust met mooie foto’s erbij.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.