Home / archiefcentraal / hiphop danseres uit la naar lemele

hiphop danseres uit la naar lemele

. Geheel vrijwillig en zonder winstoogmerk. Kunst is belangrijk, de dames willen iets betaalbaars kunnen aanbieden dat vele jongeren zal aanspreken. En ook dit jaar zullen ze weer alles uit de kast halen, en misschien is het nu nog wel extra bijzonder.

Om ieder jaar er weer met iets origineels te komen, hebben ze kunnen regelen dat Marie Candelier een Hiphop danseres uit Los Angeles aanwezig zal zijn bij het musicalkamp. Marie Candelier danst bij werelds beste dansschool Ida Hollywood, werkte samen met vele bekende en vindt het heel erg leuk dat ze mee mag mee werken aan dit bijzondere project.

De musical zal dit jaar gaan over het leven van Michael Jackson, the king of pop. De musical Michael Jackson is door Emmelie Luiken zelf geschreven. ‘Wat waren we toch blij dat Marie ons wil helpen met

deze musical’. Emmelie Luiken danste vier maand samen met haar in een showteam in Zuid-Frankrijk. Marie Candelier is zeer gedreven en heeft super veel talent. Marie zal dan ook samen met alle andere leiding de musical in elkaar zetten, al zal ze

zich met name richten op alle dansen.

De musical is een zeer indrukwekkend verhaal waar alle bekende nummers over Michael Jackson wel in voor komen. De voorbereidingen zijn weer volop bezig. Het dansniveau zal nog hoger zijn, zingen gaat nog leuker worden en het acteren wordt fantastisch.

‘Ieder jaar proberen we er weer een andere draai aan te geven, zodat het niet eentonig wordt maar het elk jaar weer heel erg leuk wordt.’ Met het maximum aantal van 40 jongeren zal de inschrijving na verwachting ook snel vol zitten. Jongeren kunnen zich vanaf 1 december inschrijven. Er zal wel een auditiedag volgen, om de rollen eerlijk te verdelen. Ervaring in dans, zang of theater is gewenst maar iedereen is van harte welkom om mee te gaan op kamp. Kosten bedragen € 80,= .

Het kamp zal zijn op 21,22,23,24 februari 2011, de dag van de uitvoering is dangelijk ook de 24 februari. Vanaf 1 december starten de inschrijvingen, stuur een e-mail naar michaeljacksonshow@live.nl en ontvang alle informatie en een inschrijvingsformulier. Ook voor vragen kan men terecht bij dat

e-mailadres.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.