Home / archiefcentraal / gymles groep 6 tweemaster in teken hockey

gymles groep 6 tweemaster in teken hockey

De school vond het een leuk initiatief en ondersteunde het idee. In samenwerking met Hockeyclub Dalfsen is deze sportieve morgen tot stand gekomen.

Beide klassen reageerden spontaan en positief, vooral omdat het een sport van een klasgenootje betrof. De lessen werden verzorgt door de pupillentrainsters Maria Claassen en Willeke van Oudgaarden (MHC Dalfsen).

Er werd geoefend met bal aan de stick, met overspelen en spelletjes met de hockeystick. Aan de rode, verhitte gezichten te zien werd duidelijk dat er met veel concentratie en plezier werd gewerkt.

Willeke van Oudgaarden gaf de leerlingen na afloop een flinke pluim. “Ik vond jullie hele leuke groepen waren om mee te werken. Er werd een goed verhaal verteld en jullie hebben allemaal flink best hebben gedaan”, aldus de trainster. “Een gymles laten verzorgen door een sportclub is tevens een manier om kinderen met verschillende sporten te laten kennismaken. Ontzettend leuk dat Annelies het initiatief heeft genomen om haar klas te laten zien hoe leuk hockey is.”

Naar aanleiding van deze gastles kunnen binnenkort ook andere groepen van de OBS de Tweemaster kennismaken met deze sport.

Op dinsdag 16 november wordt er van 17.00 – 18.00 uur een vriendjes en vriendinnetjestraining georganiseerd op het hockeyveld aan de Gerner Es. Aanmelden is niet nodig. Ieder is van harte welkom in sporttenue, een hockeystick is aanwezig.

Bel voor informatie of een gastles naar Maria Claassen 0529-432290 of Willeke van Oudgaarden 0529-433733 ( www.mhcdalfsen.nl)

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.