Home / archiefcentraal / gvo haalt ook vierde startbewijs

gvo haalt ook vierde startbewijs

OMMEN – GVO jeugd zal in tegenstelling tot eerdere berichtgeving niet op drie maar op vier onderdelen starten. Drie startbewijzen zijn rechtstreeks verdiend door podiumplaatsen te behalen. Op plank kast kwamen ze met een vijfde plaats niet in aanmerking voor een rechtstreekse plaatsing. De KNGU heeft gemeend naar aanleiding van hun uitstekende prestaties op de andere onderdelen, de dames op plank kast ook een startbewijs te geven. Dat betekend dat GVO op het Nederlands Kampioenschap springen op alle onderdelen zal starten.

Lees ook

Coronavirus zit OZC dwars

OMMEN – OZC zette de seizoenouverture tegen Fit Boys om in een degelijke driepunter. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.