geslaagde uitvoering gymnastiekvereniging mabeco

De aerobic-groep 30+, die zich elke maandagavond in het knusse sporthalletje ‘De Sprong’ in Beerzerveld in het zweet werkt, mocht namelijk het spits afbijten tijdens deze avond die als thema ‘Highschool Musical’ had meegekregen. Op de klanken van Abba’s Mama Mia warmden zij het talrijke publiek op. Van nervositeit was geen sprake, zij waren de opmaat voor een zeer sportieve avond waar de vele facetten van het turnen voorbij kwam.

Natuurlijk waren de kleuters vertederend met hun versie van ‘The Lion King’, als echte tijgers liepen zij gevaarlijk rond in de arena. Een enkeling had toch de hulp nodig van de gymjuf, die koprol op die grote mat lukte (weer) niet. Maar het jochie van amper vijf jaar liet zich niet uit het veld slaan en bij de derde keer maakte hij zelfstandig en onder luid applaus van het publiek de koprol.

De show zat vakkundig en strak in elkaar. Tussen de bedrijven door werden de toestellen in razend tempo opgeruimd en stond binnen no-time de nieuwe onderdelen klaar. Alles werd snel en vlot aan elkaar gepraat door voorzitster Jacky Wolters.

De selectiegroep liet indrukwekkende capriolen zien op onder ander de evenwichtsbalk, de brug met ongelijke liggers en de trampoline. De hele avond stond onder leiding van gym-instructrice Janiekke Wessels die wekelijks op maan- en vrijdag alle gymnastiekgroepen van gevarieerd oefenstof voorziet. Een hele kluif had zij aan deze uitvoering, maar het resultaat was overweldigend en gezien het dikke applaus werd het ook door iedereen op waarde geschat.

De foto’s van de uitvoering zijn te zien via www.mijnalbum.nl (openbare albums, zoeken op beerzerveld, zie ook http://mabeco.hyves.nl )

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.