Home / archiefcentraal / geslaagde kindermiddag molen massier

geslaagde kindermiddag molen massier

NIEUWLEUSEN –

Hilda is er samen met haar drie broertjes pinda’s aan het rijgen. Haar moeder is enthousiast: “Gigantisch mooi initiatief, nooit geweten dat het hier zo dicht bij huis is. Erg leuk om met de kinderen hier in de buurt te gaan knutselen, het thema is ook erg toepasselijk.” Agnes Roos, moeder van Maren en Siemen zit met haar kinderen lekker aan een tafel te fröbelen. Voor haar is het de eerste keer dat ze hier komt. “Maar het is zeker voor herhaling vatbaar.” De kinderen hebben ook een rondleiding in de Molen gehad. “De bovenste laag van de molen vond ik het mooiste”, meldt Maren.

Nel de Vries van Stichting Molen Massier organiseerde deze middag voor de kinderen. Volgens haar is de opkomst goed. “De meesten hebben zich telefonisch opgegeven. Gelukkig maar, want de vorige keer werden we overrompeld door het grote aantal kinderen dat die middag opeens kwamen aanzetten. Maar ach, aan alles valt een mouw te passen”, lacht Nel de Vries. Ze kan terug kijken op een gezellige en ontspannen middag.

In de komende kerstvakantie staan weer volop activiteiten gepland, maar over de inhoud daarvan is nog niets bekend. Ook voor volwassenen staan er leuke middagen op het programma, waaronder een rondleiding in de Molen.

Hierover vindt u binnenkort meer in de agenda op www.vechtdalcentraal.nl

Meer weten over de Stichting Molen Massier?

Bezoek de site op www.molenmassier.nl

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.