Home / archiefcentraal / freddy wennemars twaalfde op nk 500 meter

freddy wennemars twaalfde op nk 500 meter

Jan Smeekens uit Raalte is zijn nationale titel op de 500 meter schaatsen kwijt. Na drie jaar geeft Smeekens het stokje over aan Ronald Mulder uit Zwolle. Mulder was vrijdag beide keren sneller dan Smeekens, 0,07 en 0,01 seconde. Smeekens reed 35,19 en 35,12.

Dalfsenaar Freddy Wennemars werd twaalfde (36,37 en 36,08). Ten opzichte van de eerste manche is dat winst, bereikt omdat Stefan Groothuis werd gediskwalificeerd. Mark Tuitert uit Holten (35,62 en 35,64) is vijfde geworden. Thomas Krol uit Colmschate werd dertiende (36,74 en 36,60).

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.