formido dalfsen stapt nieuw tijdperk in

Een gesprek met Nijland.

Met vriendelijk personeel, volle schappen en vernieuwde afdelingen begint Formido Dalfsen er langzaam weer uit te zien als een echte bouwmarkt. Hengels en modelbouwartikelen zijn verdwenen en hebben plaats gemaakt voor kastenwanden, complete badkamers, tapijt en vinyl.

De winkel blinkt straks uit in een volledig assortiment met voldoende voorraad, service en gemoedelijkheid. “Behalve een vrolijke groet, een lekkere kop koffie en scherpe aanbiedingen, bieden wij deskundigheid. Het is voor ons een sport om klanten zo goed mogelijk te adviseren bij het aanschaffen van artikelen en uit te leggen hoe iets geplaatst of gemonteerd moet worden”, vertelt Nijland. “Een aantal voorbeelden van onze service zijn: verhuur van diverse professionele machines, het gratis thuisbezorgen, het meedenken en meekijken bij de klant thuis en het professioneel afmonteren van de gekochte artikelen in de breedste zin van het woord. Van een complete badkamer tot een buitenlamp! De klant die het niet ziet zitten om zelf te klussen, kunnen wij een ervaren vakman aanbieden. Dit doen we in samenwerking met een ervaren en deskundig montagebedrijf, waar we bij onze vestiging in Raalte al jarenlang naar tevredenheid mee samenwerken.”

Momenteel wordt er nog druk verbouwd en het personeel is nog grotendeels in opleiding. Toch beginnen zich langzaam de contouren af te tekenen van een complete ruime bouwmarkt die staat als een huis. “Onze medewerkers worden goed opgeleid”, vertelt filiaalleider Dennis Nijland. “Dat gebeurt zowel intern als extern. Naast verkoopservice, is productkennis bij ons heel erg belangrijk. Die cursussen worden zowel door mijzelf gegeven als door de leveranciers. Zo komt Velux hier volgende week om uitleg te geven over dakramen en raambedekking en gaan onze medewerkers de week erop naar de Veluxfabriek om daar ter plekke een dakraam met rolgordijn te plaatsen. Zo gaat dat met al onze producten”, vertelt hij. “Of dat niet veel tijd kost? Ja, dat doet het wel, maar dat is het dubbel en dwars waard.”

Formido Dalfsen is elke werkdag geopend van 9 tot 20 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.