extra koopavonden sinterklaas

OMMEN – Om Sinterklaas en zijn pieten extra inkooptijd te gunnen, zullen de winkels in de week voor zijn verjaardag van woensdag 1 december tot en met vrijdag 3 december ook ’s avonds geopend zijn.

Henk Gaasbeek woordvoerder van HVO is enthousiast als hij over de eindejaarsactie praat: “De actie Ommen spaart is volop aan de gang en er worden steeds meer kaarten ingeleverd in de daarvoor bestemde bussen. En ik ben blij dat in navolging van de HVO Leden, de Voordeelhal en The best Fashion ook Ommer Tabac en Gemak heeft besloten om mee te doen met de zegelactie. Wellicht dat ook andere niet HVO winkeliers in de loop van de actie besluiten om mee te doen. Verder hebben we overal prachtig nieuwe verlichting opgehangen en hulppieten zijn ingehuurd om het zo gezellig mogelijk te maken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.