erben wennemars en fc zwolle partners

FC Zwolle United gaat vanaf nu van start. Erben Wennemars is zeer actief als ambassadeur van United, de nieuwe maatschappelijke tak van de Zwolse topclub. Zowel FC Zwolle als Wennemars zien deze samenwerking als een unieke manier om voetbal te combineren met en in te zetten bij maatschappelijke activiteiten.

FC Zwolle United ís er: initiërend en stimulerend. Samen met de partners (o.a. onderwijs, zorginstellingen, sportorganisaties, gemeente, SportService Zwolle) krijgen bestaande en nieuwe (maatschappelijke) projecten de inhoud die past bij hun omgeving en betekenis! Al sinds jaar en dag is FC Zwolle actief op maatschappelijk gebied. Van gehandicaptenvoetbal tot het begeleiden van kinderen met leerachterstanden, vanaf heden gaat de club dit – en nog veel meer – doen onder de naam FC Zwolle United.

De keuze voor Erben als ambassadeur komt voort uit de gedrevenheid van de voormalige schaatser; altijd het beste resultaat willen bereiken. Hij heeft zich daarnaast altijd ingezet voor de sport in de breedste zin van het woord. Deze combinatie past goed bij de identiteit van FC Zwolle United. Het klaarstaan voor brede lagen van de bevolking voor het optimale resultaat: maatschappelijke betrokkenheid.

FC Zwolle United zal in de komende jaren verder groeien. Als organisatie, maar ook in maatschappelijke zin binnen de regio Zwolle. Het begrip BVO krijgt een nieuwe betekenis voor FC Zwolle: Betrokken Voetbal Organisatie. Door mensen, voor mensen!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.