Home / archiefcentraal / eerste prijs fanfare soli deo gloria ommen

eerste prijs fanfare soli deo gloria ommen

Het fanfareorkest onder leiding van Jan Schoonhoven bracht een compleet en gevarieerd concertprogramma ten gehore. Naast het inspeelwerk werd het prachtige ‘Shine as the light’ van Peter Graham gespeeld. Met het stuk ‘Zimba Zamba’ ging het orkest de lichte muziek kant op. De uitstekende solist in dit stuk was Bart Tip op marimba. Het verplichte werk was Bellum et Pax van de Belgische componist Stijn Roels. SDG eindigde haar optreden met het indrukwekkende ‘Reunion and Finale from ‘Gettysburg’.

De jury bestaande uit de heren L. Tuinstra, D. Lautenbach en B. Schut prezen het orkest voor de muzikaal boeiende en evenwichtige vertolking van het gevarieerde programma. Het orkest kreeg van de jury het hoogste aantal punten van de dag voor het vrije deel van het programma. In totaal kregen de Ommenaren 86.25 punten van de jury.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.