Home / archiefcentraal / drie jeugdspelers in de prijzen sv dalfsen

drie jeugdspelers in de prijzen sv dalfsen

Tijdens de gehouden jaarvergadering van S.V. Dalfsen afgelopen week zijn drie jeugdige spelers van een prijs voorzien. Deze was naar aanleiding van het ‘volgeplakte boek met de voetbalplaatjes’ van de Dalfser voetbalclub ASC en voetbalclub SVD. “Alle plaatselijke beroemdheden zijn in een korte tijd bij elkaar gespaard en ik hoop dat jullie met veel plezier terugkijken op deze geweldige actie van C1000″ aldus voorzitter Jos Ramaker van S.V. Dalfsen.

Mike-Jan Snijder, Merijn en Jorick Maats waren de gelukkige winnaars en hadden zich gemeld bij de voorzitter van S.V. Dalfsen die hiervoor enkele prijzen beschikbaar had gesteld. Ook Ronald Kamphuis heeft de tassen vanwege het succes nog voorzien van wat extra snoepgoed in deze tijd van Sinterklaas. De actie heeft veel respons opgeleverd binnen SVD.

Iederéén was er mee bezig, zowel groot als klein, en dat heeft de clubs weer op de kaart gezet.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.