dodelijk ongeval door beschonken bestuurder

Hij ligt in het ziekenhuis in Zwolle en verkeert niet in levensgevaar.

De slachtoffers maakten deel uit van een groep vrienden die met de fiets onderweg waren vanuit Bergentheim naar Mariënberg. Een 27-jarige beschonken automobilist uit Vroomshoop reed de twee jongens van de groep aan.

Aanvankelijk werd alleen de 16-jarige gewonde jongen als enige slachtoffer gezien, omdat hij zichtbaar in de berm terecht was gekomen. Na hulpverlening door het ambulancepersoneel, werd de tweede jongen gemist. Hij bleek terecht te zijn gekomen in het kanaal. Hij is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

De bestuurder van de auto blies tijdens de ademanalyse 650 ug/l, wat neerkomt op 0.7 a 0,8 promille.Er is proces-verbaal opgemaakt, zijn rijbewijs is ingevorderd en de man zit nog vast.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.