computers politie krijgen belangrijk onderhoud

. Het netwerk voor dataopslag wordt dan voorzien van nieuwe software. Hierna is de verwachting dat de systemen stabieler zijn en eenvoudiger te beheren. Het onderhoud maakt deel uit van een reeks geplande onderhoudswerkzaamheden in deze regio.

Het werk gebeurt zondag tussen 08.00 uur en 18.00 uur. De meeste systemen zijn dan voor de politieagenten buiten gebruik. Uitzonderingen hierop zijn de primaire systemen in de meldkamers en de telefoonsystemen. Aangiftes gaan gewoon door of worden in uiterste gevallen verschoven naar de maandagochtend. Voor het noodzakelijk gebruik van de informatiesystemen kunnen politieagenten uitwijken naar korpsen buiten de regio. De politie verwacht dat de werkzaamheden zonder grote problemen plaatsvinden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.