Home / archiefcentraal / brandweer krijgt melding stankoverlast

brandweer krijgt melding stankoverlast

Ook was netbeheerder Enexis tr plaatse, om uit te zoeken wat voor lucht het precies was.Toen de brandweer terplaatse kwam, is uit een eerste verkenning gebleken dat het waarschijnlijk om een brandbare vloeistof ging. Na contact met de AGS, Adviseur Gevaarlijke Stoffen, zijn een aantal rioleringsputten in de straat gecontroleerd. Met een explosie meter werd in die putten gezocht naar eventuele brandbare stoffen en dampen. Toen de meter niet uitsloeg, is besloten om de watertank leeg te spuiten in een van de putten, om zo de geur te verdrijven. Na een dik uur konden de uitgerukte manschappen hun bed weer in.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.