automobilist rijdt door na aanrijding op a28

Bij deze manoeuvre botste de bestuurder van de donkere auto tegen de achterkant van de auto van het slachtoffer, een blauwe Volkswagen Golf. Hierdoor begon de auto te tollen. De vrouw verloor de macht over het stuur en botste tegen de vangrail. Daarbij raakte de auto total-loss.

De veroorzaker van het ongeval is, nadat hij even op de vluchtstrook is gestopt om zijn eigen schade te bekijken, zonder zichzelf kenbaar te maken doorgereden. De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval. Heb je iets gezien van deze aanrijding of beschik je anderszins over relevante informatie, dan wordt je verzocht contact op te nemen met de politie van Zwolle-Noord via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.