Home / archiefcentraal / al 30 jaar rond de regge

al 30 jaar rond de regge

De avond zal vol variatie zitten. Er is muziek en entertainment. Vier leden uit de buurt zullen door middel van sketches op hilarische wijze de buurtvereniging belichten en dit zal worden afgewisseld met muziek van het Shantykoor “De Bargzangers” en aan het einde van de avond zal er met muziek van DJ Eric Docter worden teruggegaan naar de jaren 80, het oprichtingsjaar van de buurtvereniging. Deze avond is voor leden en donateurs van de vereniging, maar ook niet-leden zijn van harte welkom. De avond begint om 20.00 uur.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.